Szolgáltatások


ERDŐSZÉLI LÉLEKFARM...ahol a találkozások élménnyé válnak

Szombathely központjától 15 percre hoztam létre egy Farmot,ami segít abban, hogy a kérdéseinkre válaszokat kapjunk. Tervezett nyitás: 2020. június

Részletek

Személyes konzultáció

Ha Önnek szüksége van személyes beszélgetésre az alábbi telefonszámon kérhet időpontot. 0630/560-2323 Incognito és maximális diszkréció mellett, Szombathelyen várom megkeresését.

Részletek

DROGPREVENCIÓS ELŐADÁSOK MÁSKÉNT ( Színházakban, városi ...

INSPIRÁLÓK/ SZEMFÉNYVESZTŐK avagy DROGPREVENCIÓS előadás másként. Újszerű, a mai fiataloknak szóló 1.5-2 órás drogprevenciós " show " műsor.

Részletek

Elterelés

Ún. elterelésre azon belül a megelőző-felvilágosító szolgáltatásra akkor nyílik lehetőség, ha valaki csak kisebb súlyú, fogyasztói típusú drogos bűncselekményt követ el csekély mennyiségű kábítósze...

Részletek

DROGPREVENCIÓS ELŐADÁSOK MÁSKÉNT ( Színházakban, városi rendezvényeken, iskolákban)


23 éves szakmai tapasztalatom és egy 16 éves kamasz lányom kellő motivációt adott arra, hogy valami más csatornán keresztül szólítsuk meg a 15-19 éves korosztályt!

Nagy Jonathan bűvész és illuzionistával közösen összeállítottunk egy műsort.( Biztonságos szórakozás, alkohol és kábítószer fogyasztás veszélyei, online világ, mit tehetsz, hogy boldog fiatal lehess?) Több városban felléptünk- Várjuk a megkereséseket!

Az alábbi témákat dolgozzuk fel : 
drogprevenció
biztonságos szórakozás
biztonságos közlekedés
döntéshozatal pszichológiája
bűnmegelőzés, áldozattá válás
Jó ha tudod: 
dohányzásról
alkoholról
online világ veszélyeiről
játékokról -elektromos kokainról
segítő helyekről
sikerhez vezető útról
 
Ár: 250.000 Ft/alkalom

Vissza az előző oldalra!
N. Farkas Rita - Magyar